Winkelwagen  artikelen / 

milieu-eisen

milieu-eisen

Het textiel dat wij verkopen wordt geproduceerd conform Ökotex 100. Het öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

Fair Wear Foundation

Met alle leveranciers worden jaarlijks contracten afgesloten over leveringscondities waarin ook de fundamentele principes van de International Labour Organization zijn begrepen. Wij doen alleen zaken met leveranciers die zijn aangesloten bij de Fair Wear Foundation (FWF).

Fair Wear Foundation (FWF) is een Nederlandse organisatie die streeft naar goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie in landen waar kleding wordt geproduceerd voor de Nederlandse en de Europese markt.

Milieu

Het textiel dat wij verkopen wordt geproduceerd conform Ökotex 100. Het Öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

Recyclen

Als u bij WERKVELDEN kleding aanschaft, kunt u deze tevens weer inleveren als de kleding afgedragen is. De kleding moet schoon en droog worden ingeleverd. De kleding wordt dan gerecycled tot grondstof voor een nieuw textielproduct. Bijna 85% van de afgedragen kleding kan worden gerecycled. Het hergebruiken of recyclen van textiel is enorm duurzaam vergeleken met het produceren van textielproducten uit nieuwe vezels. 

Onze service
icon veiligheid